Over ons 

Studio Hartebeest maakt grafische en illustratieve ontwerpen voor uiteenlopende klanten.Het werk kenmerkt zich door het gebruik van eigen illustraties, patronen en typografie. Uiteraard zijn wij ook getraind om bestaande (huisstijl)elementen of fotografie passend te integreren. Met volle aandacht wordt de opdrachtgever bij ons ontvangen. Wij zijn service-gericht en ons doel is een zo goed mogelijk verbeelding van het verhaal van de klant.

Vertel jouw verhaal met onze expertise!

 

Grafisch-illustratief ontwerp in de ruimte

Inmiddels is onze focus steeds meer verschoven van papier en scherm naar muren en gevels van ruimtes, zowel binnen als buiten. Wij houden van het ontwerpen voor grote oppervlakken, waarbij de ontwerpen een publieke functie vervullen. We werken altijd vanuit een inhoudelijke motivatie. Muren, vloeren en plafonds zijn voor ons het perfecte canvas om met het publiek te communiceren over de functie, identiteit en geschiedenis van een gebouw. 

 

Natuur als inspiratie

Zoals de naam 'Hartebeest' al doet vermoeden halen we veel inspiratie uit de natuur. Structuren van planten, landschappen en dieren zijn vaak thema's in ons werk. Soms meer of minder zichtbaar. Dit komt tot uiting in onze werk in opdracht, maar komen ook in onze patronen voor behang. Deze zijn direct verkrijgbaar via de shop van Studio Hartebeest.  

 

Onze verhalen

Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en inspiratiebronnen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

© 2018 - 2022 Studio Hartebeest | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel